Πρόσκληση σε Εσπερίδα με θέμα: «Το Μέλλον της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα: Νέες Προκλήσεις, Τεχνολογίες, Συστήματα και Υπηρεσίες»

iohive.aegean.gr

Η Kudzu Technologies, το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Ινστιτούτο Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων μέσω του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ανακοινώνουν τη διοργάνωση Εσπερίδας με θέμα:

«Το Μέλλον της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα: Νέες Προκλήσεις, Τεχνολογίες, Συστήματα και Υπηρεσίες»

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου  «Σχεδίαση και Ανάπτυξη Καινοτόμων Ψηφιακών Τεχνολογικών Υποδομών και Υπηρεσιών για την Υποστήριξη και Οριζόντια Παρακολούθηση Αγροδιατροφικών Πρακτικών», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020.

Η Εσπερίδα θα διεξαχθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ερμούπολη Σύρος.
Ώρα έναρξης: 18.00 μ.μ.

Θεματικές ενότητες, οι οποίες θα αναπτυχθούν από ειδικούς επιστήμονες και συνεργάτες, θα είναι:

    • Ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων για την εξ αποστάσεως καταγραφή και διαχείριση βασικών παραμέτρων της κοινωνίας της μέλισσας.
    • Σχεδιασμός και υλοποίηση ψηφιακών υποδομών και διαδραστικών τεχνολογιών άμεσα αξιοποιήσιμων στην μελισσοκομική πρακτική.
    • Μελισσοκομία ακριβείας, αναγκαιότητα και πράξη.

Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας, όπως και να απευθύνετε χαιρετισμό, θέση ή/και προτάσεις. 

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος θα ήμασταν υπόχρεοι εάν μας ενημερώνατε για την πρόθεση συμμετοχής σας στο iohive@aegean.gr

Με τιμή

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δρ. Σοφία Γούναρη
τηλ. 210 7784240 (132)
email: sgounari@fria.gr 

Δημήτρης Μάμαλης
τηλ. 694 9328389
email: dimitris.mamalis@kudzu.gr

Δρ. Μόδεστος Σταυράκης
τηλ. 22810 97120
email: modestos@aegean.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

Κατεβάστε το pdf του Προγράμματος της εσπερίδας εδώ:

Spread the love

Comments are closed.